Manusa Sigma Spa™

Buna fetelor,
Pentru cele care detin macar cateva pensule pentru machiaj, si stiti cat de importanta e curatarea si igienizarea lor, va voi prezenta cea mai noua inovatie in materie de curatat  pensule.
Manusa Sigma Spa™ de curatare a pensulelor este  o metoda rapida si eficienta de spalare in profunzime a intregii colectii de pensule. Acesta ofera o varietate de texturi si suprafete pentru indepartarea machiajului din pensule folosind doar foarte putina solutie de curatat.
Revolutionaramanusa Sigma Spa™ pentru curatarea pensulelor nu e  ca orice alt produs de pe piata. Suprafata manusii a fost proiectata sa curete pensulele oferind o varietate de suprafete de spalat, clatit, redefinire si modelare.
Manusa Sigma Spa™ de curatare a pensulelor vine cu 6 texturi unice de curatare pentru pensulele deochi si fata. In poza  de mai sus se vede clar cat de usor e sa speli, redefinesti, clatesti si  sa modelezi pensulele. Combinata cu Dry’n Shape, dispozitivul de uscare si modelare, veti avea pensule curate, uscate, in forma initiala si veti reusi sa prelungiti durata de folosire a pensulelor.
Pret: $39 (Nu uitati ca la 30$ cheltuiti pe site-ul Sigmabeauty, primiti diverse cadouri: pensule, farduri, etc)
Se poate cumpara de aici: Sigmabeauty
Caracteristici & beneficii: Texturi unice pentru curatarea eficienta a pensulelor. Manusie sunt facute din silicon de inalta clasa pentru durabilitate si o parte interioara din microfibra pentru confort sporit. Vine in 4 culori diferite. Alegeti-va preferata!
Voi cum va curatati pensulele?
Pupici,
Laura
Anunțuri

4 păreri la “Manusa Sigma Spa™

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s