machiaj de mireasa

Miresele, pentru cele mai frumoase poze, care vor dainui peste ani si ani, vor trebui sa aiba machiajul perfect, facut de un makeup artist profesionist. Acesta iti poate garanta ca stralucirea ta pefecta va dura pana la sfarsit, trecand prin cele mai lungi si emotionante evenimente de la nunta.

Filosofia mea este de a crea un machiaj cald, natural, folosind o paleta de culori si texturi care completeaza nuanta pielii tale si structura faciala. Folosing doar cele mai bune produse, voi accentua cele mai frumoase calitati ale tale, in totdeauna evitand un machiaj incarcat.

Nunta este una din cele mai importante si frumoase zile din viata ta. Tu esti cea mai importanta persoana din incapere; trebuie sa te simti cel mai comfortabil si stralucitoare. Voi tine cont si voi valorifica de contributia ta; voi asculta, deoarece munca mea consta sa obtin cea mai frumoasa imagine pe care in totdeauna ai visat-o pentru ziua nuntii tale.

Machiajul de mireasa trebuie sa fie perfect realizat, armonizat, sa se acorde atentie tenului, sa fie curat si hidratat pentru ca machiajul sa fie cu adevarat reusit.

Miresele ar trebui sa tina cont de sfaturile profesionistilor! Machiajul trebuie sa se asorteze din punct de vedere cromatic si ca stil cu buchetul, accesoriile, rochia, coafura.

Un machiaj dureaza in jur de o ora. Acest machiaj trebuie sa se vada bine nu numai in realitate, ci si in poze, de aceea in realitate va fi mai strident decat in poze. Blitul aparatului de fotografiat estompeaza culoarea.  Se vor folosi culori perlate,  mate. Daca se foloseste prea mult sidef , riscul este ca in poze fata sa para transpirata sau unsa.

Reclame

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s