Testeaza Normaderm impreuna cu Machiaj Oradea

Buna fetelor,

Dupa ce am castigat concursul organizat de Adynas si Vichy Romania, am primit si eu cadoul mult ravnit, si anume crema hidratanta anti-imperfectiuni de la Normaderm, pe langa care am mai primit si un super-cadou Normaderm 3 in 1 – cleanser, scrub si masca pentru ten sensibil si tendinte acneice.

Am descris amanuntit problemele tenului meu intr-un articol precedent (aici) si ma bucur ca am avut ocazia sa testez crema Normaderm.

Parerea mea despre crema mi-am format-o dupa primele folosiri ale acesteia. Datorita celor 3 ingrediente active folosite in dermatologie

  • Acid Glicolic (efect de regenerare profunda a pielii)
  • acid salicilic (efect antiseptic, exfoliant)
  • glicerina si uleiuri emoliente (hidrateaza in profunzime)
crema are si o textura hidratanta, iar pielea mea este mai neteda si luminoasa, porii mai inchisi, petele rosii diminuate, iar acneea si sebumul sunt tinute in frau. Pot spune ca mi-am gasit crema perfecta pentru tipul meu de ten, cel cu foarte multe probleme, il voi folosi in continuare, il voi cumpara din nou si il voi recomanda tuturor persoanelor cu ten sensibil, acneic si cu diverse probleme dermatologice.

Asa cum am promis, voi organiza la randul meu giveawayul Normaderm, unde 6 cititoare vor avea sansa sa castige cate o super-crema Normaderm.

Conditii de participare: tot ce trebuie sa faceti este sa va abonati pe blog, sa distribuiti concursul pe Facebook (buton facebook in josul articolului) si sa lasati un comentariu despre problemele tenului vostru si motivele pentru care ati vrea sa incercati aceasta crema. Cele mai bune 6 comentarii vor castiga!

Durata concursului: Concursul incepe in data de 10.05.2012 si se termina in 16.05.2012 ora 23.59, dupa care voi alege 6 cele mai bune raspunsuri carora le voi acorda premiul: crema hidratanta anti-imperfectiuni de la Normaderm.

Regula! O persoana are dreptul sa participe pe un singur blog la giveaway iar persoanele care au castigat la etapa anterioara nu pot participa. Toate inscrierile vor fi verificate iar in cazul in care nu respectati regulile, veti fi descalificati. Rog fair-play!

Acestea fiind spuse, sper sa va inscrieti intr-un numar cat mai mare. Succes!

Pupici,

Laura

18 păreri la “Testeaza Normaderm impreuna cu Machiaj Oradea

  1. Pingback: May 2013 favorites | Makeup Oradea by Laura Bojtor

  2. Pingback: Favoritele lunii MAI | Machiaj Oradea

  3. mai sunt 2 minute asa ca voi spune pe scurt. Nu scap de petele rosii nici sa stau in maini. ma enerveaza la culme si nici macar un fond de ten calumea nu le acopera. Ar fi frumos sa incerc cremele. cine stie. poate isi fac efectul dort.

  4. timpul care a ramas pana la inchiderea concursului e destul de scurt si nu cred ca mai e timp suficient pt a descrie toate problemele tenului meu ,mai pe scurt atunci pot sa spun doar atat :desi nu mai sunt la o varsta la care ar fi explicabila aparitia acneei totusi ma confrunt cu aparitia ei periodica la fiecare ciclu menstrual,si ca si cum asta nu ar fi suficient mi-au mai aparut si pete de hiperpingmentare. Mi-as dori mult aceasta crema ca sa o pot imparti si cu fiica mea care este la varsta adolescentei cand tenul trebuie si mai mult ingrijit. Ambele avem aceleasi probleme cu tenul, cosuri, sebum in exces, pete, de parca amandoua am fi la pubertate 🙂 iar daca pentru noi va functiona, sigur o vom cumpara in continuare!

  5. fb:mihaela oleinicov
    share: http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fwp.me%2FpDs2l-rs&t=Testeaza+Normaderm+impreuna+cu+Machiaj+Oradea

    🙂 Nu am avut niciodata mari probleme cu tenul insa, deoarece azi e ziua de nastere a surioarei mele, virsta deja a deplinei maturitati si pt. ca nu am reusit sa-i pregatesc inca cadoul, m-am gindit ca crema data va fi perfecta pt a fi surpriza.Inca din adolescenta cauta tot felul de solutii pt asi ingriji tenul ei permanent problematic. Cred ca va fi nespus de incintata daca o va primi. O seara buna!!!!

  6. Sunt de acord cu comentariile de mai sus.Propun sa castigam toate participantele.
    Am 36 de ani si inca nu am gasit un leac la problemele tenului meu gras, cu chisturi,puncte negre,pete,uleios si deshidratat in acelasi timp.
    Pur si simplu am nevoie de Vichy normaderm.
    Stiu ca sunt o norocoasa.

  7. Buna
    Ma trezesc zambind participand din nou la concurs caci din copilarie cand imi placea sa extarg cate un loz si am castigat de vreo 2 ori inca un loz nu am ami castigat nimic am participat si la concursul organizat de Adyna dar nu am castigat apropo felicitari ai fost una din castigatoare eu nu, dar stii ca speranta moare ultima deci voi participa si la concursul organizat de tine si iti voi vorbi putin despre problemele tenului meu si am sa incep cu faptul ca sunt o proaspata mamica care se confrunta cu diferite probleme unele mai noi altele mai vechi tenul meu e o ca o enigma la care nu reusesc sa-I dau de fin nu stiu ce sa mai incerc pentru a diminua semnele de pe fata.
    Am un ten gras cu multe cosuri pori dilatati si luciu. De ani de zile incerc tot felul de crème, lotiuni, geluri etc si nimic unele pareau sa ma ajute dar minunatia tinea 2-3zile si din nou durere, mai nou am inceput o cura de detoxifiere se spune ca ajuta ca organismul sa se reface si ajuta si la problemele pieli dar de 2 saptamani de cand am inceput au inceput sa-mi explodeze cosurile si nu doar pe fata ma simpt mai rau ca o adolescenta cosurile mi-au invadat toata fata e mai rau ca niciodata si nu stiu ce sa mai incerc din disperare pe unele le strang si raman cu urme si am nevoie urgenta de ceva care sa ma ajute de la Vichy folosesc produsul de curatare 3in1(NORMADERM TRI-ACTIV) si fondul de ten Normadern teint si sunt foarte multumita de ele. Acum spre sa castig crema Normaderm
    Multumim pentru concurs

  8. Buna!:)
    Am decis sa vorbesc si eu despre tenul meu ,cand vad ca atatea fete se confrunta cu probleme.
    Am un ten foarte gras,chiar si cand folosesc fond de ten si pudra dupa 2 ore imi luceste:( sa nu mai spun ca am unele zone cu roseata si cosuri care apar mereu,nu sunt foarte multe,dar sunt,cand trec toate si se curata tenul,imediat apar altele..am folosit tot felul de creme si masti,dar nu prea dau rezultate..si in plus si punctele negre din zona nasului si barbiei sunt stresante si enervante ca sa nu mai zic ca sunt inestetice.Mi-ar placea sa folosesc acest produs de la Vichy, care promite sa lupte cu adevarat impotriva imperfectiunilor pielii:)

    Share: http://www.facebook.com/stefania.petcu.9/posts/288316721257675

  9. Buna !

    Sebum in exces , acnee , pori dilatati , pete rosiatice??? Cam acestea sunt principalele imperfectiuni cu care tenul meu se confrunta cam de 8 ani de zile . Inca de la varsta de 12 ani fata mea arata intr-un mod nu tocmai placut , lucru care ma deranjeaza foarte mult . Am incercat mai multe tratamente, de fiecare data sperand la o imbunatatire , una de lunga durata ! Din pacate aceste tratamente nu m-au ajutat , acneea reaparand imediat dupa incheierea tratamentului ! Fiecare adolescent care sufera de probleme acneeice, probabil este relaxat oarecum , pentru ca se gandeste ca odata cu linistirea hormonilor va scapa si de aceasta problema a pielii. Acum am varsta de 20 de ani , insa acneea nu da semne ca si cum ar vrea sa ma paraseasca , am impresia ca ii place prea mult fata mea :)) . Mi-as dori foarte mult sa pot sa parasesc casa, fara a fi nevoita de a-mi ascunde imperfectiunile . Mi-as dori sa-mi simt tenul liber si proaspat , nu prizionier .
    Pana la urma cine nu si-ar dori sa aiba un ten perfect ??? Insa eu nu aspir la perfectiune , tot ceea ce imi doresc este sa am un ten in care sa nu mai fiu nevoita sa aplic fond de ten …etc .. !

    Mi-as dori foarte mult sa folosesc aceasta crema , sa si as fi un om „liber” daca ar avea si efecte asupra tenului meu !

    Vreau sa-ti multumesc pentru aceasta sansa, si sa te felicit pentru ca ai castigat acest minunat giveaway !

    Pupici ! Papa !

  10. Cred ca la fel ca toate persoanele care au decis sa comenteze acest post , am anumite probleme cu tenul, in principal faptul ca am o piele a fetei extrem de sensibila si extrem de incarcata de sebum.As dori sa incerc acest produs in speranta ca tenul meu va fi mai putin sensibil, fara pete, cosuri, puncte negre si ca va fi luminos si cu un aspect sanatos.

  11. Share:https://www.facebook.com/dancea.ramonaelena/posts/353787631343018
    Am citit despre noua crema Normaderm si beneficiile ei.Si eu am tenul gras, pori dilatati, dar in special pete.Pana acum ma confruntam cu cosurile dar dupa ce am folosit creme special preparate in farmacie la recomandarea medicului, am reusit sa scap de ele.Acum problema mea sunt semnele pe care le-au lasat cosurile, niste pete rosii inestetice de care nu mai scap. Sper sa ma ajute acesta crema pe care as vrea sa o incerc.

  12. Buna!Povestea mea in legatura cu subiectul ten este una complexa si dureroasa in acelasi timp.Totul a inceput cand aveam 19 ani m-am trezit intr-o dimineata cu acnee modulo chistica severa din acel moment viata mea s-a schimbat radical concomitent cu tenul meu, dintr-o tanara dragutica si vesela devenisem un monstru de recunoscut in iesisera 3 chisturi in acelasi timp pe fata , am incercat numeroase tratamente am ajuns si la cele experimentale pe baza de retinoizi care promiteau ca vor estompa chisturile de pe fata mea insa fara nici un rezultat, efectele secundare erau din ce in ce mai necrutatoare aveam dureri enorme de ficat, incepusem sa vad din ce in ce mai rau iar pielea mea devenise si mai senibila se deshuama drastic ramanand cicatrici urate in scurt timp nu mai avusem nici macar un milimetru de piele normala sufeream teribil mi se parea incurabila aceasta acnee ce imi teroriza viata aveam depresi, refuzam sa ies din casa mai aveam putin si abandonam scoala si acum in moment ce scriu retreiesc acele momente si ma emotionez puternic , doctorul meu nu vroia sa auda de vre-o operatie de extirpare sau de incetarea tratamentului cu retinoizi am clacat pshic si am decis sa consult alt doctor specialist care s-a mirat cum am rezistat 12 luni cu acele chisturi pe fata mi-a recomandat tratament hormonal, ingrijire specifica tenului acneeic sensibil si antibiotice pentru a stopa infectia ce putea aparea in urma extirparii chisturilor, insa din pacate dupa 8 ani de zile am ramas inca cu acele imperfectiuni, cicatricii hipertrofice destul de urate pentru care mi s-a recomandat operatie estetica insa din lipsa posibilitatiilor materiale nu cred ca o sa am vre-o data sansa sa remediez ceea ce mi-a furat aceasta necrutatoare boala insa incerc pe cat posibil sa trec peste si sa fac ce-mi sta in putiinta pentru al ingriji si al revitaliza prin ai aplica creme si produse care sa-l ajute sa-si echilibreze culoarea si hidratarea si a mentine acneea sub control,am mai folosit produse Vichy si am fost incantata de efectul produs as fii deosebit de bucuroasa daca mi s-ar mai oferi sansa sa le mai pot folosi, ar fi un rasfat pentru pielea mea atat de greu pusa la incercare.Multumesc pentru acest Giveaway si pentru sansa oferita prin intermediul acestuia!
    abonat:kevamar@yahoo.com
    twitter:evymaria26
    share:https://www.facebook.com/KONYVESEVA.MARIA/posts/434340886578441
    fb: Konyves Eva-Maria

  13. Problema mea cea mai mare este faptul ca am tenul uscat…multa lume mi-a zis ca are un nivel scazut de sebum si este predispus iritarilor. Si intradevar asa este…iritatiile sunt foarte dese…imi apar pete rosiatice! Pielea are un aspect aspru mai mereu probabil si din cauza incapacitatii de a retine umezeala.
    De obicei, am senzatia ca fata ma „strange”, mai ales dupa ce ma spal pe fata cu apa calda…si de multe ori cand afara bate vantul foarte tare si eu am mult de circulat prin oras ori cand sunt nevoita sa suport aerul conditionat dintr-un anumit local sau incapere! Eu zic ca am un ten extrem de uscat si deshidratat pentru ca de multe ori apar crapaturi la nivelul superior al pielii, in special la colturile gurii, acolo unde pielea este mai solicitata. De aceea imi doresc aceasta crema Normaderm Vichy pentru ca elimina celulele moarte de la suprafaţa pielii, are putere de regenerare profunda a pielii, are efect antiseptic, exfoliant si hidrateaza in profunzime! Pupici si multumim de concurs :* !

  14. Din pacate am un ten distrus intr-un cuvant. De pe la vreo 13-14 ani au inceput sa mi apara cosuri foarte mult si de atunci nu mai scap de ele. In plus tenul meu mai este si uscat pe deasupra , nu mai rezist cu el……….este prea de tot. As dori atat de mult sa am si eu un ten normal si o piele fina dar ce pot spune mai mult imi raman doar visele probabil asta in cazul in care nu voi castiga.
    Am auzit de la mai multe persoane ca aceste produse sunt foarte bune si totusi eu sper ca voi avea ocazia sa incerc prin intermediul acestui giveaway.

  15. Si eu fac parte din categoria oamenilor care sufera de acnee inca si la varsta la care am fi trebuit sa uitam de micile neplaceri de pe fata sau spate. Noroc ca mai exista pe piata unele creme si solutii care isi respecta promisiunea, astfel facandu-ne viata un pic mai usoara, si sa nu fim nevoiti sa ne ascundem imperfectiunile, doar un ten luminos si curat, ce arata bine cu sau fara machiaj. Va pup

  16. Tenul meu este gras dar si mixt, nu stiu ce sa fac dar de vreo 3 luni am mari probleme cu tenul, imi apar foarte de cosuri pe fata, am incercat cu o masca antiacneica de la Montagne Jeunesse dar doar le-a ameliorat, apoi au aparut altele.
    Nu stiu ce sa mai fac.Mi-as dori sa testez crema de la tine poate are vreun efect la tenul meu cu probleme.

  17. Tenul meu a suferit ceva transformari dupa nastere, iar dorinta mea este de a-l readuce la normal. Pe langa faptul ca, in perioadele cu temperaturi extreme (fie vara prea cald, fie iarna prea rece) imi apar pete rosii, care imi dau pe langa aspectul inestetic si o stare de disconfort total, se si usuca excesiv. In plus am niste pete maronii pe care nu am putut sa le indepartez cu nimic. Faptul ca aceasta crema contine acid glicolic care regenereaza pielea in profunzime, iar glicerina si uleiurile emoliente asigura o foarte buna hidratare, m-a determinat sa imi doresc sa o testez in speranta ca tenul meu isi va recapata aspectul mult dorit.

Comenteaza